Sunday, 22 April 2007

Gankutsuou (巌窟王)

Μια σειρά 24 επεισοδίων δημιουργία του studio GONZO μερικώς βασισμένη στο έργο του Αλέξανδρου Δουμά , Ο Κόμης Μόντε Κρίστο
Βρισκόμαστε στο έτος 5053, αν και με εξαίρεση κάποια “αναμενόμενη” για την εποχή τεχνολογική πρόοδο και την συγκατοίκηση ανθρώπων και εξωγήινων σε κάποιους πλανήτες που μοιάζει φυσιολογική, δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά. Ο πρωταγωνιστής, Albert, και ο παιδικός του φίλος, Franz, βρίσκονται στις γιορτές τις Luna (φεγγάρι) όπου και γνωρίζουν τον μυστηριώδη Count of Monte Cristo. Ο Albert ενθουσιασμένος με τον Κόμη και χαρούμενος που έγινε φίλος του θέλει να τον συστήσει και στην υπόλοιπη “καλή” κοινωνία του Παρισιού, της οποίας είναι μέλος καθότι είναι γιος του Στρατηγού Fernand de Morcerf. Η ζωή του όμως από εκεί που ήταν ήσυχη και ανέμελη αρχίζει να αλλάζει προς το χειρότερο. Ποιός ευθύνεται για αυτή τη μεταβολή στη ζωή του? Ποιος είναι τελικά αυτός ο μυστηριώδης Κόμης? Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είδα ένα τόσο ωραίο anime και επίτηδες δεν λέω περισσότερα για να μην το χαλάσω σε όποιον θέλει να το δει...


Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς βλέποντας αυτό το anime είναι το περίεργο σχέδιο που έχει και στην αρχή σου ξενίζει αλλά προχωρώντας διαπιστώνεις ότι είναι απλά εκπληκτικό! Οι χαρακτήρες είναι πολύ ωραία ανεπτυγμένοι και η πλοκή είναι συναρπαστική!
Ανατροπές, συγκίνηση, εκδίκηση!
Ένα anime διαφορετικό από τα άλλα. Ένα έπος!

8 comments:

sunday said...

Όντως, απλά ένα έπος. Προσωπικά το ρούφηξα με τη μία. Το άνιμε, μην παρεξηγηθώ. Ανατροπές στην ανατροπή και συνεχής εξέλιξη και αποκαλύψεις. Must see οπωσδήποτε. Α και να μη ξεχάσω. Το σχέδιο απλά σαγηνευτικό και καθηλωτικό, παρόλο που στην αρχή λίγο ζαλιστικό.

alex.digitaltracker said...

Nαι στην αρχη ζαλιζεσαι λιγο αλλα μετα απο κανα δυο επισόδια διαπιστώνεις ποσο μεγαλειωδες είναι!

Cougar said...

Για πες μας και ποιο fansub προτιμάς να το κατεβάσουμε κι εμεις!

alex.digitaltracker said...

Κοιτα το εχω μονο απο ΚΑΑ αλλα ειναι rip απο DVD και η ποιοτητα του ειναι εκπληκτική! Καθε επισοδιο ειναι κοντα στα 300ΜΒ χωρις αγγλικο dub οποτε φαντασου ποιοτητα...
Δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερη αλλα ανα παλι θες δοκιμασε και καποιο αλλο group...Φανταζομαι ομως οτι θα καταληξεις και συ στο ΚΑΑ.
Στο anime.gr παντως, εχει ψηφοφορια και μαλλον παει να κερδισει το Gankutsuou οποτε κανε λιγο υπομονη να το κατεβσεις απο εκει.

Raziel666 said...

Πολύ ωραίο το review, δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμα - είναι στο πρόγραμμα. Αν κάποιος δεν επιλέξει τους KAA, μονόδρομο αποτελεί το release των Anime-Krazze με φοβερές σημειώσεις και τα ποιοτικά standar των Kraze - δηλαδή κορυφαία!

Erisabetsu-chan said...

Ελπίζω να μας το δώσει το anime.gr γιατί αλλιώς δεν θα την παλεύω να το κατεβάσω μόνη μου.

Dante80 said...

Μάλλον για νίκη το βλέπω...οπότε θα ματώσει το PC μια εβδομάδα για να το ανεβάσω FTP...XD

Cougar said...

Έχω ήδη αρχίσει το leeching!!! :)